Latest Posts

Feby Putri Halu

Feby Putri Halu
Senyumanmu yang indah bagaikan candu
Ingin trus ku lihat walau !

Ku berandai kau disini mengobati rindu ruai
Dalam sunyi ku sendiri meratapi
Perasaan yang tak jua di dengar
Tak kan apa bila rasa ini tumbuh sendirinya
Tak berdaya diri bila di antara
Walau itu hanya bayang - bayangmu

Senyumanmu yang indah bagaikan candu
Ingin trus ku lihat walau dari jauh
Skarang aku pun sadari semua hanya mimpiku
Yang berkhayalah kan bisa bersamamu

Senyumanmu yang indah bagaikan candu
Ingin trus ku lihat walau dari jauh
Skarang aku pun sadari semua hanya mimpiku
Yang berkhayalah kan bisa bersamamu

Senyumanmu yang indah bagaikan candu
Ingin trus ku lihat walau dari jauh
Skarang aku pun sadari semua hanya mimpiku
Yang berkhayalah kan bisa bersamamu

Dihampiri sribu ragu hanya membisu ...uuuuu..uuuuu
Dihampiri sribu ragu hanya membisu ...uuuuu..uuuuu
Dihampiri sribu ragu hanya membisu ...uuuuu..uuuuu

Nella Kharisma feat. Ilux Id Mundur Alon alon

Nella Kharisma feat. Ilux Id Mundur Alon alon
Aku ngalah
Dudu mergo aku wes ra sayang
Aku mundur
Dudu mergo tresnoku wes ilang
Nanging aku iki ngerteni
Yen dirimu lebih sayang arek kae

Aku mundur alon-alon mergo sadar aku sopo
Mung di goleki pas atimu perih
Aku mundur alon-alon mergo sadar aku sopo
Mung dibutuhno pas atimu loro

Aku ngalah
Dudu mergo aku wes ra sayang
Aku mundur
Dudu mergo tresnoku wes ilang

Nanging aku iki ngerteni
Yen dirimu lebih sayang arek kae

Aku mundur alon-alon mergo sadar aku sopo
Mung di goleki pas atimu perih
Aku mundur alon-alon mergo sadar aku sopo
Mung dibutuhno pas atimu loro

Aku mundur alon-alon mergo sadar aku sopo
Mung di goleki pas atimu perih
Aku mundur alon-alon mergo sadar aku sopo
Mung dibutuhno pas atimu loro

Nella Kharisma Ora Keparing Restu

Nella Kharisma Ora Keparing Restu
birune langit biyen kae sing dadi saksine
naliko sliramu ngucap janji marang aku
semilire angin nambah tentrem ning ati
nalikane nyanding sliramu

nanging saikine koe lungo ninggal aku
mergo koe milih calon soko wong tuamu
aku kudu piye mergo kebacut tresno
abote golek restu wong tuo

duh bapak ibu aku kudu piye
aku kepengen dadi mantumu
duh bapak ibu ngopo ora paring restu
opo to salah marang awakku

nanging saikine koe lungo ninggal aku
mergo koe milih calon soko wong tuamu
aku kudu piye mergo kebacut tresno
abote golek restu wong tuo

duh bapak ibu aku kudu piye
aku kepengen dadi mantumu
duh bapak ibu ngopo ora paring restu
opo to salah marang awakku

duh bapak ibu aku kudu piye
aku kepengen dadi mantumu
duh bapak ibu ngopo ora paring restu
opo to salah marang awakku

Arles Tita Cantik

Arles Tita Cantik
Lewat lantunan irama beat
Ku lukiskan semuanya
Semua yang kini ku rasa
Rasa yang indah yang tak akan ku lupakan
Oh manis
Oh cantik
Kau membuatku
Berpikir dan berpikir

Apa memang ini nyata
Ataukah hanya sebuah mimpi indah
Yang menyenangkan hatiku
Dan tak akan ku lupakan

Dan tak pernah ku pikirkan
Kau kan jatuh hati padaku.. ho
Dan tak pernah ku pikirkan
Kau kan mencintaiku dan menyayangiku

Akupun tau
Ku tak sempurna
Kaulah yang terbaik
Dan yang terindah

Kau s'lalu menghantuiku
Di tiap langkah hidupku
Hati ini tak kuasa
Pikiranku jadi tak berdaya

Namun semua menjadi nyata
Tanpa banyak kata - kata
Kata yang indah
Yang harus ku ucapkan

Marcello Tahitoe Hanyut

Marcello Tahitoe Hanyut
Inilah saatnya
Tenggelam bersama
Hanyut terbawa
Arus yang kencang
Bising pecah
Hantam telinga

Tak usah kau lawan
Nikmati jeratnya

Hanyut terbawa
Arus yang kencang
Bising pecah
Menusuk jiwa

Oh jangan
Jangan terlena
Kau harus nikmati ini semua
Lompat

Hanyut terbawa
Arus yang kencang
Bising pecah
Hantam telinga

Hanyut terbawa
Arus yang kencang
Bising pecah
Menusuk jiwa

The Winner Kau Luar Biasa

The Winner Kau Luar Biasa
Kau datang hapuskan luka lama
Kau berikanku bahagia
Kini ku telah menemukanmu
Kau tujuan hidupku
Tak pernah kubayangkan
Bila hidupku tanpa ada kamu
Tak pernah ku inginkan
Bila ragamu jauh dari aku
Aku pastikan kau luar biasa

Kau datang hapuskan luka lama
Kau berikanku bahagia
Kini ku telah menemukanmu
Kau tujuan hidupku

Tak pernah kubayangkan
Bila hidupku tanpa ada kamu
Tak pernah ku inginkan
Bila ragamu jauh dari aku
Aku pastikan kau luar biasa

Tak pernah kubayangkan
Bila hidupku tanpa ada kamu
Tak pernah ku inginkan
Bila ragamu jauh dari aku

Tak pernah kubayangkan
Bila hidupku tanpa ada kamu
Tak pernah ku inginkan
Bila ragamu jauh dari aku
Aku pastikan kau luar biasa
Aku pastikan kau luar biasa
Aku pastikan kau luar biasa

Mawren Band Mantan Tersayang

Mawren Band Mantan Tersayang
Aku disini terdiam memikirkanmu
Disini terdiam merindukanmu
Segala sesuatunya dirimu
Semua kisahmu ada didalam hatiku
Kisahmu yang awal sampai berakhir
Takkan hilang dalam ingatanku

Kau sang mantan terindah untukku
Kau sang mantan tercinta dihatiku

Kau adalah mantan tersayang
Meski kau mantan aku sayang
Akan tetapi di hati
Walaupun kau mantan

Kau sang mantan terindah untukku
Kau sang mantan tercinta dihatiku

Kau adalah mantan tersayang
Meski kau mantan aku sayang
Akan tetapi di hati
Walaupun kau mantan

Kau adalah mantan tersayang
Meski kau mantan aku sayang
Akan tetapi di hati
Walaupun kau mantan

Kau mantan tersayang
Kau mantan tersayang

Happy Asmara Bagai Terwelu

Happy Asmara Bagai Terwelu
iseh kelingan
saat kita berdua jadian
kau bilang padaku
kau sangat mencintaiku

neng ndi ono aku
neng kono mesti ono kamu
lama lama ku merasa terkenal olehmu
rasane koyo di penjara
tapi saiki kau pergi tinggalkanku
saat kau tau banyak pria berteman denganku

ra ono surat ra ono kabar kau menghilang
tapi hati kecilku tak merasa menyesal
rasane koyo tanpo beban

bagai terwelu terasa indah gue tanpa lu
semenjak kau pergi aku iso heppi heppi
bagai terwelu terasa indah gue tanpa lu
segeralah aku mencari penggantimu

jangan kau mencariku

bagai terwelu terasa indah gue tanpa lu
semenjak kau pergi aku iso heppi heppi
bagai terwelu terasa indah gue tanpa lu
segeralah aku mencari penggantimu

bagai terwelu terasa indah gue tanpa lu
semenjak kau pergi aku iso heppi heppi
bagai terwelu terasa indah gue tanpa lu
segeralah aku mencari penggantimu

jangan kau mencariku

Syahiba Saufa Mantan Tersayang

Syahiba Saufa Mantan Tersayang
jarene koyo mangan
ketan neng nduwure loyang
masio wes mantan tetep sayang

ditinggal eman eman
tak cedeki wes nduwe pacar
terus aku iki kudu piye
senadyan awakmu wes ono seng nduwe
tresno iki ora kenek diapusi
emboh ra ngerti aku karo ati iki
opo pancen aku sih tresno sliramu

ati iki kebacut tresno, tresno marang sliramu
rino wengi tansah kelingan, kegowo tekan ngimpi
saktenane aku ra iso move on dari cintamu

jarene koyo mangan ketan neng nduwure loyang
masio wes mantan tetep sayang
ditinggal eman eman, tak cedeki wes nduwe pacar
terus aku iki kudu piye

senadyan awakmu wes ono seng nduwe
tresno iki ora kenek diapusi
emboh ra ngerti aku karo ati iki
opo pancen aku sih tresno sliramu

ati iki kebacut tresno, tresno marang sliramu
rino wengi tansah kelingan, kegowo tekan ngimpi
saktenane aku ra iso move on dari cintamu

jarene koyo mangan ketan neng nduwure loyang
masio wes mantan tetep sayang
ditinggal eman eman, tak cedeki wes nduwe pacar
terus aku iki kudu piye

jarene koyo mangan ketan neng nduwure loyang
masio wes mantan tetep sayang
ditinggal eman eman, tak cedeki wes nduwe pacar
terus aku iki kudu piye

LSista Ninggal Rabi

LSista Ninggal Rabi
patang taun suwene kowe njaga atimu
patang taun suwene kowe njaga tresnomu
sliramu wes teguh nggo nali katresnan iki
wes tok rembug karo wong tuamu

dina kae mantep atimu nali tresnaku
pengen gandeng neng pelaminan karo awakku
sliramu wes kandha yen arep ngelamar awakku
pengen gandeng tekan duwe anak putu

sepurane aku medotke tresna
cintamu aku lempar pas kowe wes arep ngelamar
alasanku wes ra cocok karo kowe
aku wes raiso tetep gandeng karo kowe
aku ra wani ngandani yen aku wes arep rabi
ora kacek suwe seka aku medot tresna iki

seka kanca kancamu kowe ngerti sak kabehe
nem sasi suwene aku gandeng ro liyane
nang mburimu aku mlaku ro liyane
nanging aku ra tego ninggal kowe sing banget tresna

dudu maksud atiku agawe lara atimu
dudu maksud batinku gawe gelo awakmu
patang taun anggonmu njaga tresna iki
nem sasi aku ketemu sing banget tak tresnani

jane kanca kancane ngerti sak kabehe
nanging podo ra tego ngomongke neng kowe
podo aku dewe sing bingung kepiye
meh ngomong kepiye, piye le njelaske

alasanku wes ra cocok karo kowe
ak wes raiso tetep gandeng karo kowe
aku ra wani ngandani yen aku wes arep rabi
ora kacek suwe seka aku medot tresna iki

alasanku wes ra cocok karo kowe
ak wes raiso tetep gandeng karo kowe
aku ra wani ngandani yen aku wes arep rabi
ora kacek suwe seka aku medot tresna iki

patang taun suwene kowe njaga atimu
Page 1 of 700
First « 123 » Last