Full Album dhevy geranium single reggae

Dhevy Geranium Prei Kanan Kiri

Dhevy Geranium Prei Kanan Kiri
yen wes tresno paite kopi rasane legi
yen wes tresno rasane koyo ngimpi
nadyan kahanan tetep dilakoni
mepet kowe wes adem rasaning ati

yen wes tresno maju lurus prei kanan kiri
yen wes tresno abot enteng kudu dilakoni
ra usah menggok lan nyawang mburi
ati manthep bakal sido rabi

yen wes tresno paite kopi rasane legi
yen wes tresno rasane koyo ngimpi
nadyan kahanan tetep dilakoni
mepet kowe wes adem rasaning ati

yen wes tresno maju lurus prei kanan kiri
yen wes tresno abot enteng kudu dilakoni
ra usah menggok lan nyawang mburi
ati manthep bakal sido rabi

yen pancen jodoh ra nyawang bondho dunyo
podho tresnane nampa anane lan nerimo
ra usah kesuwen ndang nyebar undangan
diramekne dangdutan, podo lungguh jejer ning mantenan

yen pancen tresno rasah kakehan haluan
ra usah ragu mergo kahanan, prei kanan kiri
ucapne janji yen sido mantenan lan bakal bebrayan
ra usah menggak menggok, jodohmu mesti tekan ahaa

yen wes tresno paite kopi rasane legi
yen wes tresno rasane koyo ngimpi
nadyan kahanan tetep dilakoni
mepet kowe wes adem rasaning ati

yen wes tresno maju lurus prei kanan kiri
yen wes tresno abot enteng kudu dilakoni
ra usah menggok lan nyawang mburi
ati manthep bakal sido rabi

yen wes tresno paite kopi rasane legi
yen wes tresno rasane koyo ngimpi
nadyan kahanan tetep dilakoni
mepet kowe wes adem rasaning ati

yen wes tresno maju lurus prei kanan kiri
yen wes tresno abot enteng kudu dilakoni
ra usah menggok lan nyawang mburi
ati manthep bakal sido rabi

Dhevy Geranium Tanjung Mas Ninggal Janji

Dhevy Geranium Tanjung Mas Ninggal Janji
bebasan koyo ngenteni
udan ning mongso ketigo
najan mung sedelo ora dadi ngopo
penting iso ngademke ati

semono ugo rasane atiku
mung tansah nunggu tekamu
ra kroso setaun kowe ninggal aku
kangen… kangen’e atiku

aku sik kelingan naliko nang pelabuhan
kowe janji lungo ra ono sewulan
nanging saiki wes luwih ing janji
nyatane kowe ora bali-bali

ning pelabuhan tanjung mas kene
biyen aku ngeterke kowe
ning pelabuhan semarang kene
aku tansah ngenteni kowe

semono ugo rasane atiku
mung tansah nunggu tekamu
ra kroso setaun kowe ninggal aku
kangen… kangen’e atiku

aku sik kelingan naliko nang pelabuhan
kowe janji lungo ra ono sewulan
nanging saiki wes luwih ing janji
nyatane kowe ora bali-bali

ning pelabuhan tanjung mas kene
biyen aku ngeterke kowe
ning pelabuhan semarang kene
aku tansah ngenteni kowe

ning pelabuhan tanjung mas kene
biyen aku ngeterke kowe
ning pelabuhan semarang kene
aku tansah ngenteni kowe
Page 1 of 1
1