Download Kumpulan Lagu anfal

Album anfal

    Artis:
    Notice: Undefined variable: artist in /home/admin/web/webndewo.com/public_html/contents/themesDb/viomagz2/artist.php on line 71
    Judul:
    Notice: Undefined variable: track in /home/admin/web/webndewo.com/public_html/contents/themesDb/viomagz2/artist.php on line 72
    Album:
    Notice: Undefined variable: album in /home/admin/web/webndewo.com/public_html/contents/themesDb/viomagz2/artist.php on line 73
    Genre:
    Notice: Undefined variable: genre in /home/admin/web/webndewo.com/public_html/contents/themesDb/viomagz2/artist.php on line 74
    Ukuran:
    Notice: Undefined variable: size in /home/admin/web/webndewo.com/public_html/contents/themesDb/viomagz2/artist.php on line 75
    MB

Anfal Ditinggal Lungo

Anfal Ditinggal Lungo
Pamite golek arto
Kowe lungo ning negoro liyo
Loro atiku dijanjeni
Malah kini ku ditinggal pergi

saben dino ngenteni
Kabarmu ning luar negri
Wis telung sasi ra ngabari
Ternyata aku di khianati

Tego kowe ngeloro
Ati iki sing wis kadung tresno
Opo kowe wis lali
Aku kon ngenteni kowe bali

Loro atiku keloro ati keloro loro
Kowe tak tunggu malah saiki ngeliyo
Coba rungokno tangis atiku iki
Aku ning kene ngenteni kowe bali

Trimo ra trimo aku kudu nerimo
Kekasih hatiku direbut ro wong liyo
Mungkin iki wis dadi dalan uripku
Kowe pamit terus ninggalke aku

Tego kowe ngeloro
Ati iki sing wis kadung tresno
Opo kowe wis lali
Aku kon ngenteni kowe bali

Loro atiku keloro ati keloro loro
Kowe tak tunggu malah saiki ngeliyo
Coba rungokno tangis atiku iki
Aku ning kene ngenteni kowe bali

Trimo ra trimo aku kudu nerimo
Kekasih hatiku direbut ro wong liyo
Mungkin iki wis dadi dalan uripku
Kowe pamit terus ninggalke aku

Loro atiku keloro ati keloro loro
Kowe tak tunggu malah saiki ngeliyo
Coba rungokno tangis atiku iki
Aku ning kene ngenteni kowe bali

Trimo ra trimo aku kudu nerimo
Kekasih hatiku direbut ro wong liyo
Mungkin iki wis dadi dalan uripku
Kowe pamit terus ninggalke aku
Page 1 of 1
1