Download Kumpulan Lagu klenik genk

Album klenik genk

    Artis:
    Notice: Undefined variable: artist in /home/admin/web/webndewo.com/public_html/contents/themesDb/viomagz2/artist.php on line 71
    Judul:
    Notice: Undefined variable: track in /home/admin/web/webndewo.com/public_html/contents/themesDb/viomagz2/artist.php on line 72
    Album:
    Notice: Undefined variable: album in /home/admin/web/webndewo.com/public_html/contents/themesDb/viomagz2/artist.php on line 73
    Genre:
    Notice: Undefined variable: genre in /home/admin/web/webndewo.com/public_html/contents/themesDb/viomagz2/artist.php on line 74
    Ukuran:
    Notice: Undefined variable: size in /home/admin/web/webndewo.com/public_html/contents/themesDb/viomagz2/artist.php on line 75
    MB

Klenik Genk Roso Iki

Klenik Genk Roso Iki
Riloko tengah wengi aku linggoh dewekan
Nyawang padange rembulan
Ora nyongko ora ngiro tenan
Kowe teko sak kedepe moto
Opo koyo ngene rasane kasmaran
Awan wengi pikiranne ra karuan

Cah ayu opo kowe ngerti
Gedene tresnaku dinggo kowe ra ono liyane
Tak titipke roso iki lewat angin wengi
Cah ayu opo kowe ngerti
Tresno iki uwes suwe kependem ning jero ati
Dedongaku saben dino
Mugo awak dewe iso dadi siji

Naliko durung nandang tresno
Dianggep konco atiku ora kroso loro
Sak iki rasane wes bedo
Tulong ngertio aku nyimpen roso

Opo koyo ngene rasane kasmaran
Awan wengi pikiranne ra karuan

Cah ayu opo kowe ngerti
Gedene tresnaku dinggo kowe ra ono liyane
Tak titipke roso iki lewat angin wengi
Cah ayu opo kowe ngerti
Tresno iki uwes suwe kependem ning jero ati
Dedongaku saben dino
Mugo awak dewe iso

Cah ayu opo kowe ngerti
Tresno iki uwes suwe kependem ning jero ati
Dedongaku saben dino
Mugo awak dewe iso dadi siji

Klenik Genk Aku Lilo

Klenik Genk Aku Lilo
Ati iki uwes lilo
Iso nerimo kahane
Loro iki wes tak rasake
Everything is gonna be oke

Snajan aku isih tresno
Nanging ora iso mekso
Kabeh tak tompo
Kanti ikhlas legowo

Aku uwes lilo
Ati iki iso nrimo
Orasah nggoleki
Aku ora bakal lali

Go leko wong liyo
Sing iso ngluwihi tresno
Aku wong ra nduwe sing anane
Mung disepelekke

Roso iki raiso ngapusi
Sak lawase ora bakal lali
Kabeh coro wes tak cobo
Anane mung soyo nelongso

Snajan aku isih tresno
Nanging ora iso mekso
Kabeh tak tompo
Kanti ikhlas legowo

Aku uwes lilo
Ati iki iso nrimo
Orasah nggoleki
Aku ora bakal bali

Goleko wong liyo
Sing iso ngluwihi tresno
Aku wong randue
Sing anane mung disepelekke

Aku uwes lilo
Ati iki iso nrimo
Orasah nggoleki
Aku ora bakal bali

Go leko wong liyo
Sing iso ngluwihi tresno
Aku wong ra nduwe sing anane
Mung disepelekke

Mung disepelekke
Aku wes lilo
Page 1 of 1
1