Download Kumpulan Lagu ndarboy genk

Album ndarboy genk

    Artis:
    Notice: Undefined variable: artist in /home/admin/web/webndewo.com/public_html/contents/themesDb/viomagz2/artist.php on line 71
    Judul:
    Notice: Undefined variable: track in /home/admin/web/webndewo.com/public_html/contents/themesDb/viomagz2/artist.php on line 72
    Album:
    Notice: Undefined variable: album in /home/admin/web/webndewo.com/public_html/contents/themesDb/viomagz2/artist.php on line 73
    Genre:
    Notice: Undefined variable: genre in /home/admin/web/webndewo.com/public_html/contents/themesDb/viomagz2/artist.php on line 74
    Ukuran:
    Notice: Undefined variable: size in /home/admin/web/webndewo.com/public_html/contents/themesDb/viomagz2/artist.php on line 75
    MB

Ndarboy Genk Baik Baik Saja

Ndarboy Genk Baik Baik Saja
timbang kowe ora iso ngerti kahanane
mending awak dewe bubar wae
soyo suwe aku berjuang dinggo bertahan
terimo ngalah, aku nyerah kudu pasrah

nangis, aku nangis, batinku koyo diiris
cukup semene wae, aku ngaboti kowe

terimo mundur timbang loro ati
atiku wes ajur, kowe ra peduli
terimo ngalah, aku wes ra betah
lupakan semua cerita, semoga kau baik-baik saja

mencintaimu memang tak harus memiliki
tak mungkin berharap kau kembali
setyo janji sing mbok blenjani aku rapopo
aku sadar aku sopo, iso opo

nangis, aku nangis, batinku koyo diiris
cukup semene wae, (LirikLaguIndonesia.Net) aku ngaboti kowe

terimo mundur timbang loro ati
atiku wes ajur, kowe ra peduli
terimo ngalah, aku wes ra betah
lupakan semua cerita, semoga kau baik-baik saja

terimo mundur timbang loro ati
atiku wes ajur, kowe ra peduli
terimo ngalah, aku wes ra betah
lupakan semua cerita, semoga kau baik-baik saja

semoga kau baik-baik saja
ku relakan kau bersamanya

timbang kowe ora iso ngerti kahanane
mending awak dewe bubar wae

Ndarboy Genk Wong Perantauan

Ndarboy Genk Wong Perantauan
pancen ora gampang
koyo seng mbok sawang
aku kerja lungo adoh
neng perantaun

mugo - mugo gusti
ngijabahi kabeh
seng tak karepati

pancen ora nyono
uripku neng kuto
kerjo abot neng kene
karep urip mulyo

ninggal keluargo
adoh anak bojo
adoh karo wong tuo

yowis ngene kahanan
dadi wong perantauan
urip sakbendinane
kudu tak tanggung dewe

ora entuk gresulo
arep sambat ro sopo
snajan hasil ra sepiro
seng penting pasrah
karo seng kuoso

pancen ora nyono
uripku neng kuto
kerjo abot neng kene
karep urip mulyo

ninggal keluargo
adoh anak bojo
adoh karo wong tuo

yowis ngene kahanan
dadi wong perantauan
urip sakbendinane
kudu tak tanggung dewe

ora entuk gresulo
arep sambat ro sopo
snajan hasil ra sepiro
seng penting pasrah
karo seng kuoso

mangan tak rewangi koretan
rokok ku golek 1 tegesan
duit tak lobokke celengan
kanggo sangu mudik lebaran

yowis ngene kahanan
dadi wong perantauan
urip sakbendinane
kudu tak tanggung dewe

ora entuk gresulo
arep sambat ro sopo
snajan hasil ra sepiro
seng penting pasrah
karo seng kuoso

seng penting pasrah
karo seng kuoso huu
seng penting pasrah
karo seng kuoso

Ndarboy Genk Balungan Kere

Ndarboy Genk Balungan Kere
Mbiyen aku tau kelangan
Nganti sakiki isih kelingan
Kowe sing tak anti anti
Bebrayan tekane pati
Jebule mblenjani janji

Kabeh iki mergo kahanan
Ben iso nyukupi kebutuhan
Aku kerjo esuk sore
Nanging kowe sambat wae
Jarene balungan kere

Opo pancen wis nasibku
Kudu pisahan karo sliramu
Jare mok arep nompo opo anane
Nanging nyatane tresnaku mbok sepelekne

Kudune kowe ngerteni
Kabeh mung titipane gusti
Senajan atiku wis bubrah
Ngandelin ning ibadah
Gusti sing paringi berkah

Senajan balungan kere
Ora gelo nyambut gawe
Senajan dalan ra alus
Sing penting wani terus

Kabeh iki mergo kahanan
Ben iso nyukupi kebutuhan
Aku kerjo esuk sore
Nanging kowe sambat wae
Jarene balungan kere

Opo pancen wis nasibku
Kudu pisahan karo sliramu
Jare mok arep nompo opo anane
Nanging nyatane tresnaku mbok sepelekne

Kudune kowe ngerteni
Kabeh mung titipane gusti
Senajan atiku wis bubrah
Ngandelin ning ibadah
Gusti sing paringi berkah

Senajan atiku wis bubrah
Ngandelin ning ibadah
Gusti sing paringi berkah

Ndarboy Genk Wayahe Poso

Ndarboy Genk Wayahe Poso
Bulan ramadhan wayahe poso
Ojo lali sedakah lan dedungo
Ojo lemes ojo sayah dikandeli ileng ibadah
Sesuk bodo eleh sangu oleh berkah

Bulan ramadhan wayahe poso
Ojo lali sedakah lan dedungo
Ojo lemes ojo sayah dikandeli ileng ibadah
Sesuk bodo eleh sangu oleh berkah

Bulan ramadhan wayahe poso
Ojo lali sedakah lan dedungo
Ojo lemes ojo sayah dikandeli ileng ibadah
Sesuk bodo eleh sangu oleh berkah

Ojo lali sedakah lan dedungo
Ojo lemes ojo sayah dikandeli ileng ibadah
Sesuk bodo eleh sangu oleh berkah

Sesuk bodo eleh sangu oleh berkah
Sesuk bodo eleh sangu oleh berkah

nDarboy Genk Aku Seng Duwe Ati

nDarboy Genk Aku Seng Duwe Ati
aku seng nduwe ati koe rasah ngrusohi
aku seng nduwe rasa koe rasah suloyo
aku seh tetep tresno senajan dunyo ra trimo
urusono uripmu timbang suwe suwe lambemu tak tuku

yen awan tansah kelingan
yen wengi raiso mapan
koyo ngene wong sing kasmaran

senajan akeh konco konco
seng durung biso nerimo
kabeh ora tak rungokno

njero atine manungso kuwi bedo bedo
ora iso mbok antem podo koyo seng mbok karepno
kowe ra nglakoni, ra usah mutusi

aku seng nduwe ati koe rasah ngrusohi
aku seng nduwe rasa koe rasah suloyo
aku seh tetep tresno senajan dunyo ra trimo
urusono uripmu, timbang suwe suwe lambemu tak tuku

lirik-lagu-dunia.blogspot.com
walau badai kan menghadang
tekan kapan tetep sayang
sampai maut kan memisahkan

senajan akeh seng do gudho
tresno ra bakal tak culno
susah seneng tekan tuwo

njero atine manungso kuwi bedo bedo
ora iso mbok antem podo koyo seng mbok karepno
kowe ra nglakoni, ra usah mutusi

aku seng nduwe ati koe rasah ngrusohi
aku seng nduwe rasa koe rasah suloyo
aku seh tetep tresno senajan dunyo ra trimo
urusono uripmu timbang suwe suwe

aku seng nduwe ati koe rasah ngrusohi
aku seng nduwe rasa koe rasah suloyo
aku seh tetep tresno senajan dunyo ra trimo
urusono uripmu timbang suwe suwe
Page 1 of 1
1