Download Kumpulan Lagu tulus suryono

Album tulus suryono

    Artis:
    Notice: Undefined variable: artist in /home/admin/web/webndewo.com/public_html/contents/themesDb/viomagz2/artist.php on line 71
    Judul:
    Notice: Undefined variable: track in /home/admin/web/webndewo.com/public_html/contents/themesDb/viomagz2/artist.php on line 72
    Album:
    Notice: Undefined variable: album in /home/admin/web/webndewo.com/public_html/contents/themesDb/viomagz2/artist.php on line 73
    Genre:
    Notice: Undefined variable: genre in /home/admin/web/webndewo.com/public_html/contents/themesDb/viomagz2/artist.php on line 74
    Ukuran:
    Notice: Undefined variable: size in /home/admin/web/webndewo.com/public_html/contents/themesDb/viomagz2/artist.php on line 75
    MB

Tulus Suryono Bocah Lola

Tulus Suryono Bocah Lola
Aku pancen wong ra duwe
Sekolahku mung sd
Mergo ora ono ragate

Ning aku kudu nerimo
Pacoban sing tak tompo
Kabeh paringe sing kuwoso

Limang wektu tak lakoni
Manut dawuhe gusti
Solat, poso, ngaji ora lali

Dongaku rino lan wengi
Kanggo sing tak tresnani
Oh sliranmu pujaan hati

Aku ora duwe bondho
Duweku mung tresno
Karo kowe ra karo wong liyo

Ora nyono ora ngiro
Yen sliramu kerso
Karo aku wong sing uwis lola

Aku pancen wong ra duwe
Sekolahku mung sd
Mergo ora ono ragate

Ning aku kudu nerimo
Pacoban sing tak tompo
Kabeh paringe sing kuwoso

Aku ora duwe bondho
Duweku mung tresno
Karo kowe ra karo wong liyo

Ora nyono ora ngiro
Yen sliramu kerso
Karo aku wong sing uwis lola

Limang wektu tak lakoni
Manut dawuhe gusti
Solat, poso, ngaji ora lali

Dongaku rino lan wengi
Kanggo sing tak tresnani
Oh sliranmu pujaan hati
Page 1 of 1
1