Lagu Category dangdut koplo

Nella Kharisma LDR (Tulungagung Hongkong)

Nella Kharisma LDR (Tulungagung Hongkong)
Koyo mendung tondo arep udan
Ngempet nangis tangisku seng ketahan
Aku kangen opo kowe ngerti yo mung kowe
Wong ayu seng tak tresnani

Ku tatap indah langit biru
Hatiku sunyi tanpa kehadiranmu
Duh kang mas aku juga rindu
Sayangku ragaku hanya untukmu oh kekasihku

Dek atiku bingung neng tulung agung
Kangenku ora kebendung

Mas aku sek kerjo kerjo neng hongkong
Nyambut gawe melu uwong

Dek sepurane aku aku kangen rindu
Tak tungg kapan balimu

Mas aku rapopo aku janji styo\ora bakal keno gudo

Kangen aku

Koyo mendung tondo arep udan
Ngempet nangis tangisku seng ketahan
Aku kangen opo kowe ngerti yo mung kowe
Wong ayu seng tak tresnani enggalo bali

Ku tatap indah langit biru
Hatiku sunyi tanpa kehadiranmu
Duh kang mas aku juga rinddu
Sayangku ragaku hanya untukmu oh kekasihku

Dek atiku bingung neng tulungangung
Kangenku ora kebendung
Mas aku sek kerjo kerjo neng hongkong
Nyambut gawe melu uwong

Dek sepurane aku aku kangen rindu
Tak tunggu kapan balimu
Mas aku rapopo aku janji styo
Ora bakan keno gudo
Kangen aku

Dian Kurnia Tembang Kangen

Dian Kurnia Tembang Kangen
wayah wengi udan gerimis ra uwis uwis
banyu kang temetes dadi saksi nggonku nangis
wong sing tak tresnani tego ninggalake aku
suwung jroning uripku yen ora ono sliramu

sumilire angin tansah ndudut kalbu
roso kang tak empet agawe loro dadaku
lewat tembang kangen mugo biso dadi tombo
tombo kangen iki nandang wuyung rino wengi

lewat tembang kangen aku titip tresno
opo pancen sliramu uwes ora kroso
lewat tembang kangen aku titip sayang
tresnaku mring sliramu ora biso ilang

opo lali opo pancen wes ra ngerti
sak tenane aku mung tansah setyo ngenteni
ngenteni baline endah manis ing esemmu
lewat tembang kangen iki wujud katresnanku




wayah wengi udan gerimis ra uwis uwis
banyu kang temetes dadi saksi nggonku nangis
wong sing tak tresnani tego ninggalake aku
suwung jroning uripku yen ora ono sliramu

sumilire angin tansah ndudut kalbu
roso kang tak empet agawe loro dadaku
lewat tembang kangen mugo biso dadi tombo
tombo kangen iki nandang wuyung rino wengi

lewat tembang kangen aku titip tresno
opo pancen sliramu uwes ora kroso
lewat tembang kangen aku titip sayang
tresnaku mring sliramu ora biso ilang

opo lali opo pancen wes ra ngerti
sak tenane aku mung tansah setyo ngenteni
ngenteni baline endah manis ing esemmu
lewat tembang kangen iki wujud katresnanku

wayah wengi udan gerimis ra uwis uwis
banyu kang temetes dadi saksi nggonku nangis
wong sing tak tresnani tego ninggalake aku
suwung jroning uripku yen ora ono sliramu

sumilire angin tansah ndudut kalbu
roso kang tak empet agawe loro dadaku
lewat tembang kangen mugo biso dadi tombo
tombo kangen iki nandang wuyung rino wengi

lewat tembang kangen aku titip tresno
opo pancen sliramu uwes ora kroso
lewat tembang kangen aku titip sayang
tresnaku mring sliramu ora biso ilang

opo lali opo pancen wes ra ngerti
sak tenane aku mung tansah setyo ngenteni
ngenteni baline endah manis ing esemmu
lewat tembang kangen iki wujud katresnanku

Duo Serigala Pelan Pelan (Ah Ah Ih Ih)

Duo Serigala Pelan Pelan (Ah Ah Ih Ih)
Ah ah ah ah ah ah ah aaah

Abang sini, bang
Tolong dong masukin sebentar, bang
Aku gak tahan sudah lama coba sendirian

Sempit mampet lama diantepin
Nyeri lagi kalau dimasukin

Iiih ih ih ih ih ih ih ih ih oh oh oh ooh
Iiih ih ih ih ih ih ih ih ih ih ih ih iih

Abang sini, bang
Tolong dong masukin sebentar, bang
Aku gak tahan mau pasang anting sendirian

Sempit mampet lama diantepin
Karena abang gak pernah beli anting (pelit)

Iiih ih ih ih ih ih ih ih ih oh oh oh ooh
Iiih ih ih ih ih ih ih ih ih ih ih ih iih

Pelan bang dimasukin
Dorong bang dikit lagi (dikit lagi bang)
Awas bang ih berdarah
Sakit bang, nggak tahan iih

Iiih ih ih ih ih ih ih ih ih oh oh oh ooh
Iiih ih ih ih ih ih ih ih ih ih ih ih iih
Ah ah ah ah ah ah ah ah

Pelan bang dimasukin
Dorong bang dikit lagi (dikit lagi bang)
Awas bang ih berdarah
Sakit bang kuping adik

Iiih ih ih ih ih ih ih ih ih oh oh oh ooh
Iiih ih ih ih ih ih ih ih ih ih ih ih iih
Ah ah ah ah ah ah ah ah (mikir jorok yaaa)

Nella Kharisma Memori Berkasih

Nella Kharisma Memori Berkasih
Telah kucuba meminta kasihmu
Biar menjadi ikatan abadi
Namun apa daya terlerai janji kita
Mungkin takdir yang meminta
Namun apa daya terlerai janji kita
Mungkin takdir yang meminta

Bermusim kita bersama
Menyemai ikatan cinta
Tak mungkin kasihku hilang
Kukunci hati untukmu

Ku genggam kenangan indah
Simpanlah senda gurauan
Andainya kau kerinduan
Itulah jadi penanwar

Sungguh ku terharu dan pilu
Kasih kusemai kau abaikan

Putusnya ikatan cinta
Mungkin tiada jodoh kita

Menangis hati ini
Ku juga bersimpati
Hancurnya harapanku
Maafkan sayang

Kasihmu yang berubah
Aku pun tak menyangka
Itulah alasanmu, pergilah sayang

Biar rindu di kejauhan
Menemani hati yang gelisah
Semoga bertemu jua kebahagiaan

Telah kucuba meminta kasihmu
Biar menjadi ikatan abadi
Namun apa daya terlerai janji kita
Mungkin takdir yang meminta

Namun apa daya terlerai janji kita
Mungkin takdir yang menimpa

Jihan Audy Cinta Terlarang

Jihan Audy Cinta Terlarang
Walau dinding menghadang
Jurang membentang
Memisahkan antara kita
Walau badai datang menerpa
Takkan goyah selamanya

Apapun yang terjadi kita hadapi
Demi terwujud impian hati
Yakinlah Tuhan merestui
Cinta kita kan abadi

Selama dunia masih berputar
Cinta ini tak akan pudar
Takkan pernah berubah
Abadi sepanjang masa

Cinta terlarang antara kita
Tiada restu dari orang tua
Karena kasta kita tak sama
Budaya kita berbeda

Cinta terlarang antara kita
Tlah membelenggu kesucian cinta
Sumpah setia kita berjanji
Untuk sehidup semati
Page 1 of 3
123 » Last