Lagu Category dangdut

Tulus Suryono Bocah Lola

Tulus Suryono Bocah Lola
Aku pancen wong ra duwe
Sekolahku mung sd
Mergo ora ono ragate

Ning aku kudu nerimo
Pacoban sing tak tompo
Kabeh paringe sing kuwoso

Limang wektu tak lakoni
Manut dawuhe gusti
Solat, poso, ngaji ora lali

Dongaku rino lan wengi
Kanggo sing tak tresnani
Oh sliranmu pujaan hati

Aku ora duwe bondho
Duweku mung tresno
Karo kowe ra karo wong liyo

Ora nyono ora ngiro
Yen sliramu kerso
Karo aku wong sing uwis lola

Aku pancen wong ra duwe
Sekolahku mung sd
Mergo ora ono ragate

Ning aku kudu nerimo
Pacoban sing tak tompo
Kabeh paringe sing kuwoso

Aku ora duwe bondho
Duweku mung tresno
Karo kowe ra karo wong liyo

Ora nyono ora ngiro
Yen sliramu kerso
Karo aku wong sing uwis lola

Limang wektu tak lakoni
Manut dawuhe gusti
Solat, poso, ngaji ora lali

Dongaku rino lan wengi
Kanggo sing tak tresnani
Oh sliranmu pujaan hati

Resty Ananta Lambe Turah

Resty Ananta Lambe Turah
Soyo suwe tak rasakke
Omonganmu ra tau nggenah
Seneng ngrumpi karo ngrasani
Seneng yen ono wong susah

Golek benere dewe
Ratau opo enenge
Omonganmu marai loro ati

Koe pancen lambe turah
Omonganmu ra nggenah
Mlaku karo nguya nguyu
Senengane adu-adu
Ra peduli omongane salah
Koe pancen lambe turah
Omonganmu ra nggenah
Seneng yen ono wong susah
Susah yen ono wong seneng
Dasar wog gendeng

Nganti tekan seprene
Ra ono perubahanne
Pengen dadi sorotan
Koyok artis terkenal

Padahal nek dipikir
Malah koyok wong kenthir
Nganti uripe dewe
Malah ora dipikir

Senengane golek bahan
dinggo nyambung omongan
Yen lagi podo jagongan
Ngomong waton ra karuan

Pengen cari sensasi
Buat eksis sendiri
Tak perduli
Omongane ngelarani atii

Omongane ngalor ngidul
Padahal cuma ngibul
Suka mencaci orang
kadang tanpa alasan

mbok cubo koe mikir
Ojo koyo wong kenthir
Nek ngomong ojo waton
Serius ojo guyon

Opo toh tujuanmu
Opo toh masalahmu
Apa emang hobimu
Mencaci orang melulu

Coba koreksi diri
Jadi diri sendiri
Lerenno
ngurusi masalahe wong lio

Nella Kharisma Terminal Gayatri

Nella Kharisma Terminal Gayatri
Tekamu tak tunggu ning terminal Gayatri
Tulungagung biyen kuwi sing dadi seksi
Yen tresnomu lan tresnoku iso nyawiji
Nganti seprene kowe durong bali

Kowe lunggo tak gandeng tanganmu sing kiwo
Koyo-koyo ora biso medetke tresno
Yen tresnomu iseh tak simpen ning jero dodo
Mugo kowe iseh tetep setyo

Mas, kowe ono ngendi
Mas, aku nggoleki
Mas, kowe ono ngendi
Mas, aku ngenteni

Jare lungo ora suwe
Nyatane ngendi tekan seprene
Opo kowe uwes lali
Janjimu ning terminal gayati

Opo uwis ra kelingan
Biyen kowe ngucapne katresnan
Pamit linggo golek pangan
Bareng mulih uwis nggowo katresnan

Tekamu tak tunggu ning terminal Gayatri
Tulungagung biyen kuwi sing dadi seksi
Yen tresnomu lan tresnoku iso nyawiji
Nganti seprene kowe durong bali

Kowe lunggo tak gandeng tanganmu sing kiwo
Koyo-koyo ora biso medetke tresno
Yen tresnomu iseh tak simpen ning jero dodo
Mugo kowe iseh tetep setyo

Mas, kowe ono ngendi
Mas, aku nggoleki
Mas, kowe ono ngendi
Mas, aku ngenteni

Jare lungo ora suwe
Nyatane ngendi tekan seprene
Opo kowe uwes lali
Janjimu ning terminal gayati

Opo uwis ra kelingan
Biyen kowe ngucapne katresnan
Pamit linggo golek pangan
Bareng mulih uwis nggowo katresnan

Bareng mulih, wis ora kelingan

Nella Kharisma Cinta Tak Direstui (feat. Fery)

Nella Kharisma Cinta Tak Direstui (feat. Fery)
yang aku sayang kini telah di ambil orang
yang aku cinta kini engkau telah tiada
mungkinkah ini semua sudah takdir yang maha kuasa

sakit bukan karna cintaku padamu
tapi sakit ku di benci orang tuamu
haruskah ku pergi meninggalkanmu

woooo menangis lagi
woooo tak di restui
wooo menangis lagi
wooo tak di restui

sayang sayangi aku yang menyayangi dirimu
cinta cintai aku yang mencintai dirimu
rindu rindukan aku yang merindukan dirimu

maafkan aku sayang ku tak memilihmu
karena kedua orang tuaku tak suka padamu
maafkan aku sayang ku tak memilihmu
karena kedua orang tuaku sangat membencimu

padahal aku setia kepadamu
ku menyayangimu hingga akhir waktu
padahal aku cinta kepadamu
kan ku ingat slalu kenangan manismu

yang aku sayang kini telah di ambil orang
yang aku cinta kini engkau telah tiada
mungkinkah ini semua sudah takdir yang maha kuasa

sakit bukan karna cintaku padamu
tapi sakitku di benci orang tuamu
haruskah ku pergi meninggalkanmu

wooo menangis lagi
wooo tak direstui
wooo menangis lagi
wooo tak di restui

sayang sayangi aku yang menyayangi dirimu
cinta cintai aku yang mencintai dirimu
rindu rindukan aku yang merindukan dirimu

maafkan aku sayang ku tak memilihmu
karena kedua orang tuaku tak suka padamu
maafkan aku sayang ku tak memilihmu
karena kedua orang tuaku sangat membencimu

padahal aku setia kepadamu
ku menyayangimu hingga akhir waktu
padahal aku cinta kepadamu
kan ku ingat slalu kenangan manismu

padahal aku setia kepadamu
ku menyayangimu hingga akhir waktu
padahal aku cinta kepadamu
kan ku ingat slalu kenangan manismu

Syahiba Saufa Bengkung

Syahiba Saufa Bengkung
umpomo biso di baleni
sing kiro riko sun iyoni
bengen sun percoyo
saikine riko suloyo

mulo getun ono mburi
sing keneng arep sun pungkiri
wes kadung kejelowong
ati nisun bengkung

tolong idi nono isun mundur
teko welas riko ojo di pokso nyepuro
mergo wes nemen keroso loro
koyo sawah garing
sing biso di tanduri maning

umpomo biso sun baleni
sing kiro riko sun iyoni
bengen sun percoyo
saikine riko suloyo

mulo getun ono mburi
sing keneng arep sun pungkiri
wes kadung kejeluwung
ati nisun bengkung

tolong idi nono isun mundur
teko welas riko ojo di pokso nyepuro
mergo wes nemen keroso loro
koyo sawah garing
sing biso di tanduri maning

tolong idi nono isun mundur
teko welas riko ojo di pokso nyepuro
mergo wes nemen keroso loro
koyo sawah garing
sing biso di tanduri maning

umpomo biso sun baleni
sing kiro riko sun iyoni
bengen sun percoyo
saikine riko suloyo

mulo getun ono mburi
sing keneng arep sun pungkiri
wes kadung kejeluwung
ati nisun bengkung

Ratu El Pengen Manja

Ratu El Pengen Manja
pengen manja manja
pengen manja manja
pengen manja manja

dikit-dikit hobi marah
jeles kesel gak nentu
tuduh sana tuduh situ
slalu saja seperti itu

mundur maju mundur maju
apa sih maumu itu
kadang baik kadang marah
pengennya di manja slalu

manja, pengen manja, manja

gaya cetar membahana
aku kira sudah dewasa
bisa jaga hati ini
sudah di hempas datang lagi

mundur maju mundur maju
apa sih maumu itu
kadang baik kadang marah
pengennya di manja slalu

pengen manja pengen manja
usir usir cantik aja
kalo ngambek kalo ngambek
hus hus sana aja

pengen manja pengen manja
usir usir cantik aja
kalo ngambek kalo ngambek
hus hus sana aja

manja, pengen manja, manja
manja, pengen manja, manja

dikit-dikit hobi marah
jeles kesel gak nentu
tuduh sana tuduh situ
slalu saja seperti itu

mundur maju mundur maju
apa sih maumu itu
kadang baik kadang marah
pengennya di manja slalu

manja, pengen manja, manja

gaya cetar membahana
aku kira sudah dewasa
bisa jaga hati ini
sudah di hempas datang lagi

mundur maju mundur maju
apa sih maumu itu
kadang baik kadang marah
pengennya di manja slalu

pengen manja pengen manja
usir usir cantik aja
kalo ngambek kalo ngambek
hus hus sana aja

pengen manja pengen manja
usir usir cantik aja
kalo ngambek kalo ngambek
hus hus sana aja

pengen manja pengen manja
usir usir cantik aja
kalo ngambek kalo ngambek
hus hus sana aja

pengen manja pengen manja
usir usir cantik aja
kalo ngambek kalo ngambek
hus hus sana aja

Duo Anggrek Pemberi Harapan Palsu

Duo Anggrek Pemberi Harapan Palsu
sentuhan cinta manja-manja
nada asmara bercumbu-cumbu
bisa-bisanya merayu-rayu

terbuai janji-janji manismu yang palsu
tak mau lagi, tak mau lagi
pacaran lagi, galau hati galau menahan rindu
menahan rindu

kau pemberi harapan palsu,
pergi jauh-jauh dari sisiku
kau pemberi harapan palsu,
aku tak mau dekat denganmu
kau pemberi harapan palsu,
plis donk pergi menjauh dariku
kau pemberi harapan palsu,
minggir donk minggir aku tak mau

sentuhan cinta manja-manja
nada asmara bercumbu-cumbu
bisa-bisanya merayu-rayu
terbuai janji-janji manismu yang palsu

tak mau lagi, tak mau lagi
pacaran lagi, galau hati galau menahan rindu
menahan rindu

kau pemberi harapan palsu,
pergi jauh-jauh dari sisiku
kau pemberi harapan palsu,
aku tak mau dekat denganmu
kau pemberi harapan palsu,
plis donk pergi menjauh dariku
kau pemberi harapan palsu,
minggir donk minggir aku tak mau

kau pemberi harapan palsu,
pergi jauh-jauh dari sisiku
kau pemberi harapan palsu,
aku tak mau dekat denganmu
kau pemberi harapan palsu,
plis donk pergi menjauh dariku
kau pemberi harapan palsu,
minggir donk minggir aku tak mau

Trio Macan Jangan Nget Ngetan

Trio Macan Jangan Nget Ngetan
tuku ketan neng prapatan
balikan neng mantan
podo karo mangan jangan nget ngetan

tuku gelang neng pasar baru
pacar menghilang cari yang baru
ojo ngroso cilik atimu
masih banyak di luar yang menunggumu

hidup kudu dinikmati
jangan sampai kamu frustasi
opo maneh sampek stres diri
gara-gara mengharap mantan kembali

tuku ketan neng prapatan
balikan neng mantan
podo karo mangan jangan nget ngetan
tuku ketan neng prapatan
balikan neng mantan
podo karo mangan jangan nget ngetan

opo wes ra payu opo wes ra laku
sampek-sampek kowe bundel pikirmu
opo wes ra payu opo wes ra laku
sampek-sampek bundel pikirmu

tuku gelang neng pasar baru
pacar menghilang cari yang baru
ojo ngroso cilik atimu
masih banyak di luar yang menunggumu

hidup kudu dinikmati
jangan sampai kamu frustasi
opo maneh sampek stres diri
gara-gara mengharap mantan kembali

tuku ketan neng prapatan
balikan neng mantan
podo karo mangan jangan nget ngetan
tuku ketan neng prapatan
balikan neng mantan
podo karo mangan jangan nget ngetan

opo wes ra payu opo wes ra laku
sampek-sampek kowe bundel pikirmu
opo wes ra payu opo wes ra laku
sampek-sampek bundel pikirmu

tuku ketan neng prapatan
balikan neng mantan
podo karo mangan jangan nget ngetan
tuku ketan neng prapatan
balikan neng mantan
podo karo mangan jangan nget ngetan

opo wes ra payu opo wes ra laku
sampek-sampek kowe bundel pikirmu
opo wes ra payu opo wes ra laku
sampek-sampek bundel pikirmu
sampek-sampek bundel pikirmu

Happy Asmara Santai (feat. Paliyo Bangkit)

Happy Asmara Santai (feat. Paliyo Bangkit)
Santai santai
Nikmatilah hidupmu dengan santai

Ojo muluk-muluk jalani uripmu
Engko biso bakal ngelu pikiran mu
Jalani ae opo ana ne
Ra bakal biso nyikso batinmu dewe

Gak usah gayuh seng duwur-duwur ae
Lak sampek ciblok loro dewe
Jalani ae opo anane
Gak usah mikir trus sing aneh-aneh wae

Santai santai
Jalanilah hidupmu dengan santai
Santai santai
Nikmatilah hidupmu dengan santai

Rap:
Urip pancen abot, kudu dilakoni
Penting ndungo nyuwuno marang neng gusti
Mugo-mugo opo njaluk mu kuwi
Gusti Allah mesti bakal Ngijabahi


Santai santai
Jalanilah hidupmu dengan santai
Santai santai
Nikmatilah hidupmu dengan santai

Rap:
Urip pancen abot, kudu dilakoni
Penting ndungo nyuwuno marang neng gusti
Mugo-mugo opo njaluk mu kuwi
Gusti Allah mesti bakal Ngijabahi


Gak usah gayuh seng duwur-duwur ae
Lak sampek ciblok loro dewe
Jalani ae opo anane
Gak usah mikir trus sing aneh-aneh wae

Santai santai
Jalanilah hidupmu dengan santai
Santai santai
Nikmatilah hidupmu dengan santai

Rap:
Urip pancen abot, kudu dilakoni
Penting ndungo nyuwuno marang neng gusti
Mugo-mugo opo njaluk mu kuwi
Gusti Allah mesti bakal Ngijabahi


Santai santai
Jalanilah hidupmu dengan santai
Santai santai
Nikmatilah hidupmu dengan santai

Rap:
Urip pancen abot, kudu dilakoni
Penting ndungo nyuwuno marang neng gusti
Mugo-mugo opo njaluk mu kuwi
Gusti Allah mesti bakal Ngijabahi

Tiara Bahar Kecewa

Tiara Bahar Kecewa
Hari-hari indah
Menjadi kelabu
Saat engkau pergi
Tinggalkanku

Aku tersiksa
Aku merana
Karena cinta durjana

Kecewa aku kecewa
Kau tlah membuat aku kecewa
Pengorbananku semua percuma
Kesetiaanku kau balas dusta

Kusangka tulus cintamu
Ternyata semua palsu
Pandainya sandiwaramu
Membuat aku tertipu

Hari-hari indah
Menjadi kelabu
Saat engkau pergi
Tinggalkanku

Aku tersiksa
Aku merana
Karena cinta durjana

Kecewa aku kecewa
Kau tlah membuat aku kecewa
Pengorbananku semua percuma
Kesetiaanku kau balas dusta

Kusangka tulus cintamu
Ternyata semua palsu
Pandainya sandiwaramu
Membuat aku tertipu

Kecewa aku kecewa
Kau tlah membuat aku kecewa
Pengorbananku semua percuma
Kesetiaanku kau balas dusta

Kusangka tulus cintamu
Ternyata semua palsu
Pandainya sandiwaramu
Membuat aku tertipu
Page 1 of 150
1234 » Last