Lagu Category dangdut

Syahiba Kari Janji

Syahiba Kari Janji
koyo mendung ring langit iki
dereme noring ati
milu gambaraken crito
paran hang isun roso

koyo koyo sing arep pisah
bengen isun lan riko
gandeng ati katuk welase
pungkas nono jodone, remuk rasane ati

bakalane ambi isun, rabi nyang wong liyo
welas jare kanggo isun, bedo hang disanding
bakalane ambi isun, rabi nyang wong liyo
welas jare kanggo isun, bedo hang disanding

janji janji kari janji
gawe sun kelaran

koyo mendung ring langit iki
dereme noring ati
milu gambaraken crito
paran hang isun roso

koyo koyo sing arep pisah
bengen isun lan riko
gandeng ati katuk welase
pungkas nono jodone, remuk rasane ati

bakalane ambi isun, rabi nyang wong liyo
welas jare kanggo isun, bedo hang disanding
bakalane ambi isun, rabi nyang wong liyo
welas jare kanggo isun, bedo hang disanding

janji janji kari janji gawe sun kelaran

bakalane ambi isun, rabi nyang wong liyo
welas jare kanggo isun, bedo hang disanding
bakalane ambi isun, rabi nyang wong liyo
welas jare kanggo isun, bedo hang disanding

janji janji kari janji gawe sun kelaran
janji janji kari janji gawe sun kelaran

Nella Kharisma LDR Tulungagung Hongkong (feat. Cak Rul)

Nella Kharisma LDR Tulungagung Hongkong (feat. Cak Rul)
koyo mendung tondo arep udan
ngempet nangis tangisku sing ketahan
aku kangen opo kowe ngerti
yo mung koe wong ayu sing tak tresnani, enggalo bali

ku tatap indah langit biru
hatiku sunyi tanpa kehadiranmu
duh kangmas aku juga rindu
sayangku ragaku hanya milikmu oh kasihku

dek, atiku bingung
neng tulungagung kangenku ora kebendung
mas, aku sek kerjo
kerjo neng hongkong, nyambut gawe melu uwong

dek, sepurane aku
aku kangen rindu, tak tunggu kapan balikmu
mas, aku rapopo
aku janji setyo, ora bakal keno gudo, kangen aku

koyo mendung tondo arep udan
ngempet nangis tangisku sing ketahan
aku kangen opo kowe ngerti
yo mung koe wong ayu sing tak tresnani, enggalo bali

ku tatap indah langit biru
hatiku sunyi tanpa kehadiranmu
duh kangmas aku juga rindu
sayangku ragaku hanya milikmu oh kasihku

dek, atiku bingung
neng tulungagung kangenku ora kebendung
mas, aku sek kerjo
kerjo neng hongkong, nyambut gawe melu uwong

dek, sepurane aku
aku kangen rindu, tak tunggu kapan balikmu
mas, aku rapopo
aku janji setyo, ora bakal keno gudo, kangen aku

Rheyna Morena Itu Dulu

Rheyna Morena Itu Dulu
kau bilang cinta tapi itu dulu
kini semunya hilang dan berlalu
kau bilang sayang tapi itu dulu
biarlah semua jadi masa lalu

dulu kau pernah bilang padaku
kan slalu setia menemaniku
dulu kau bilang cinta padaku
tapi ternyata cintamu palsu

kau bilang cinta tapi itu dulu
kini semuanya hilang dan berlalu
kau bilang sayang tapi itu dulu
biarlah semua jadi masa lalu

Remix:

walaupun cinta kita tak mungkin bersatu
walaupun semua hanya tinggal masa lalu
tapi di hati ini masih ada kamu
tersembunyi didalam ruang dan waktu

tak kan pernah ku lupa dan tak kan pernah hilang
walaupun kini kamu pergi menghilang
dan sampai saat ini aku pun masih sayang
tak pernah merubah masih sama seperti dulu

dulu kau slalu rindu padaku
setia saat ingin dekat denganku
dulu kau bilang sayang padaku
tapi kamu pergi tinggalkan aku

kau bilang cinta tapi itu dulu
kini semuanya hilang dan berlalu
kau bilang sayang tapi itu dulu
biarlah semua jadi masa lalu

kau bilang cinta tapi itu dulu
kini semuanya hilang dan berlalu
kau bilang sayang tapi itu dulu
biarlah semua jadi masa lalu

Meggy Diaz Pusara Cinta

Meggy Diaz Pusara Cinta
menangis aku di pusaran cintamu
disini aku teringatkan dirimu
saat aku masih bersamamu
ku slalu membuat dirimu terluka
dirimu merasa tak pernah ku cinta

termenung aku di pusaran cintamu
sendiri aku merenungi salahku
betapa dulu ku acuh cintamu
maafkan salahku yang slalu membuat
dirimu merasa selalu terhina

mengalir deras air mataku
teringat semua tentang dirimu
menangis pilu hingga tak mampu
ku bendung semua sesalku

mengalir deras air mataku
teringat semua tentang dirimu
menangis pilu hingga tak mampu
ku bendung semua sesalku
sesal ku

mengalir deras air mataku
teringat semua tentang dirimu
menangis pilu hingga tak mampu
ku bendung semua sesalku

mengalir deras air mataku
teringat semua tentang dirimu
menangis pilu hingga tak mampu
ku bendung semua sesalku
sesalku

Tulus Suryono Bocah Lola

Tulus Suryono Bocah Lola
Aku pancen wong ra duwe
Sekolahku mung sd
Mergo ora ono ragate

Ning aku kudu nerimo
Pacoban sing tak tompo
Kabeh paringe sing kuwoso

Limang wektu tak lakoni
Manut dawuhe gusti
Solat, poso, ngaji ora lali

Dongaku rino lan wengi
Kanggo sing tak tresnani
Oh sliranmu pujaan hati

Aku ora duwe bondho
Duweku mung tresno
Karo kowe ra karo wong liyo

Ora nyono ora ngiro
Yen sliramu kerso
Karo aku wong sing uwis lola

Aku pancen wong ra duwe
Sekolahku mung sd
Mergo ora ono ragate

Ning aku kudu nerimo
Pacoban sing tak tompo
Kabeh paringe sing kuwoso

Aku ora duwe bondho
Duweku mung tresno
Karo kowe ra karo wong liyo

Ora nyono ora ngiro
Yen sliramu kerso
Karo aku wong sing uwis lola

Limang wektu tak lakoni
Manut dawuhe gusti
Solat, poso, ngaji ora lali

Dongaku rino lan wengi
Kanggo sing tak tresnani
Oh sliranmu pujaan hati

Resty Ananta Lambe Turah

Resty Ananta Lambe Turah
Soyo suwe tak rasakke
Omonganmu ra tau nggenah
Seneng ngrumpi karo ngrasani
Seneng yen ono wong susah

Golek benere dewe
Ratau opo enenge
Omonganmu marai loro ati

Koe pancen lambe turah
Omonganmu ra nggenah
Mlaku karo nguya nguyu
Senengane adu-adu
Ra peduli omongane salah
Koe pancen lambe turah
Omonganmu ra nggenah
Seneng yen ono wong susah
Susah yen ono wong seneng
Dasar wog gendeng

Nganti tekan seprene
Ra ono perubahanne
Pengen dadi sorotan
Koyok artis terkenal

Padahal nek dipikir
Malah koyok wong kenthir
Nganti uripe dewe
Malah ora dipikir

Senengane golek bahan
dinggo nyambung omongan
Yen lagi podo jagongan
Ngomong waton ra karuan

Pengen cari sensasi
Buat eksis sendiri
Tak perduli
Omongane ngelarani atii

Omongane ngalor ngidul
Padahal cuma ngibul
Suka mencaci orang
kadang tanpa alasan

mbok cubo koe mikir
Ojo koyo wong kenthir
Nek ngomong ojo waton
Serius ojo guyon

Opo toh tujuanmu
Opo toh masalahmu
Apa emang hobimu
Mencaci orang melulu

Coba koreksi diri
Jadi diri sendiri
Lerenno
ngurusi masalahe wong lio

Nella Kharisma Terminal Gayatri

Nella Kharisma Terminal Gayatri
Tekamu tak tunggu ning terminal Gayatri
Tulungagung biyen kuwi sing dadi seksi
Yen tresnomu lan tresnoku iso nyawiji
Nganti seprene kowe durong bali

Kowe lunggo tak gandeng tanganmu sing kiwo
Koyo-koyo ora biso medetke tresno
Yen tresnomu iseh tak simpen ning jero dodo
Mugo kowe iseh tetep setyo

Mas, kowe ono ngendi
Mas, aku nggoleki
Mas, kowe ono ngendi
Mas, aku ngenteni

Jare lungo ora suwe
Nyatane ngendi tekan seprene
Opo kowe uwes lali
Janjimu ning terminal gayati

Opo uwis ra kelingan
Biyen kowe ngucapne katresnan
Pamit linggo golek pangan
Bareng mulih uwis nggowo katresnan

Tekamu tak tunggu ning terminal Gayatri
Tulungagung biyen kuwi sing dadi seksi
Yen tresnomu lan tresnoku iso nyawiji
Nganti seprene kowe durong bali

Kowe lunggo tak gandeng tanganmu sing kiwo
Koyo-koyo ora biso medetke tresno
Yen tresnomu iseh tak simpen ning jero dodo
Mugo kowe iseh tetep setyo

Mas, kowe ono ngendi
Mas, aku nggoleki
Mas, kowe ono ngendi
Mas, aku ngenteni

Jare lungo ora suwe
Nyatane ngendi tekan seprene
Opo kowe uwes lali
Janjimu ning terminal gayati

Opo uwis ra kelingan
Biyen kowe ngucapne katresnan
Pamit linggo golek pangan
Bareng mulih uwis nggowo katresnan

Bareng mulih, wis ora kelingan

Nella Kharisma Cinta Tak Direstui (feat. Fery)

Nella Kharisma Cinta Tak Direstui (feat. Fery)
yang aku sayang kini telah di ambil orang
yang aku cinta kini engkau telah tiada
mungkinkah ini semua sudah takdir yang maha kuasa

sakit bukan karna cintaku padamu
tapi sakit ku di benci orang tuamu
haruskah ku pergi meninggalkanmu

woooo menangis lagi
woooo tak di restui
wooo menangis lagi
wooo tak di restui

sayang sayangi aku yang menyayangi dirimu
cinta cintai aku yang mencintai dirimu
rindu rindukan aku yang merindukan dirimu

maafkan aku sayang ku tak memilihmu
karena kedua orang tuaku tak suka padamu
maafkan aku sayang ku tak memilihmu
karena kedua orang tuaku sangat membencimu

padahal aku setia kepadamu
ku menyayangimu hingga akhir waktu
padahal aku cinta kepadamu
kan ku ingat slalu kenangan manismu

yang aku sayang kini telah di ambil orang
yang aku cinta kini engkau telah tiada
mungkinkah ini semua sudah takdir yang maha kuasa

sakit bukan karna cintaku padamu
tapi sakitku di benci orang tuamu
haruskah ku pergi meninggalkanmu

wooo menangis lagi
wooo tak direstui
wooo menangis lagi
wooo tak di restui

sayang sayangi aku yang menyayangi dirimu
cinta cintai aku yang mencintai dirimu
rindu rindukan aku yang merindukan dirimu

maafkan aku sayang ku tak memilihmu
karena kedua orang tuaku tak suka padamu
maafkan aku sayang ku tak memilihmu
karena kedua orang tuaku sangat membencimu

padahal aku setia kepadamu
ku menyayangimu hingga akhir waktu
padahal aku cinta kepadamu
kan ku ingat slalu kenangan manismu

padahal aku setia kepadamu
ku menyayangimu hingga akhir waktu
padahal aku cinta kepadamu
kan ku ingat slalu kenangan manismu

Syahiba Saufa Bengkung

Syahiba Saufa Bengkung
umpomo biso di baleni
sing kiro riko sun iyoni
bengen sun percoyo
saikine riko suloyo

mulo getun ono mburi
sing keneng arep sun pungkiri
wes kadung kejelowong
ati nisun bengkung

tolong idi nono isun mundur
teko welas riko ojo di pokso nyepuro
mergo wes nemen keroso loro
koyo sawah garing
sing biso di tanduri maning

umpomo biso sun baleni
sing kiro riko sun iyoni
bengen sun percoyo
saikine riko suloyo

mulo getun ono mburi
sing keneng arep sun pungkiri
wes kadung kejeluwung
ati nisun bengkung

tolong idi nono isun mundur
teko welas riko ojo di pokso nyepuro
mergo wes nemen keroso loro
koyo sawah garing
sing biso di tanduri maning

tolong idi nono isun mundur
teko welas riko ojo di pokso nyepuro
mergo wes nemen keroso loro
koyo sawah garing
sing biso di tanduri maning

umpomo biso sun baleni
sing kiro riko sun iyoni
bengen sun percoyo
saikine riko suloyo

mulo getun ono mburi
sing keneng arep sun pungkiri
wes kadung kejeluwung
ati nisun bengkung

Ratu El Pengen Manja

Ratu El Pengen Manja
pengen manja manja
pengen manja manja
pengen manja manja

dikit-dikit hobi marah
jeles kesel gak nentu
tuduh sana tuduh situ
slalu saja seperti itu

mundur maju mundur maju
apa sih maumu itu
kadang baik kadang marah
pengennya di manja slalu

manja, pengen manja, manja

gaya cetar membahana
aku kira sudah dewasa
bisa jaga hati ini
sudah di hempas datang lagi

mundur maju mundur maju
apa sih maumu itu
kadang baik kadang marah
pengennya di manja slalu

pengen manja pengen manja
usir usir cantik aja
kalo ngambek kalo ngambek
hus hus sana aja

pengen manja pengen manja
usir usir cantik aja
kalo ngambek kalo ngambek
hus hus sana aja

manja, pengen manja, manja
manja, pengen manja, manja

dikit-dikit hobi marah
jeles kesel gak nentu
tuduh sana tuduh situ
slalu saja seperti itu

mundur maju mundur maju
apa sih maumu itu
kadang baik kadang marah
pengennya di manja slalu

manja, pengen manja, manja

gaya cetar membahana
aku kira sudah dewasa
bisa jaga hati ini
sudah di hempas datang lagi

mundur maju mundur maju
apa sih maumu itu
kadang baik kadang marah
pengennya di manja slalu

pengen manja pengen manja
usir usir cantik aja
kalo ngambek kalo ngambek
hus hus sana aja

pengen manja pengen manja
usir usir cantik aja
kalo ngambek kalo ngambek
hus hus sana aja

pengen manja pengen manja
usir usir cantik aja
kalo ngambek kalo ngambek
hus hus sana aja

pengen manja pengen manja
usir usir cantik aja
kalo ngambek kalo ngambek
hus hus sana aja
Page 3 of 152
First « 123456 » Last